Loading...
over-ons 2017-10-31T20:59:50+00:00

Over ons:

welkom

De Marlequi is de meest veelzijdige tuinderij van Noord-Holland. Want of je nou op zoek bent naar een fleurig boeket of bloeiend perkgoed, of je een bedrijfsuitje of familiedag wilt organiseren, of je sportief of creatief bent ingesteld of als je juist gewoon wilt relaxen – bij ons ben je altijd van harte welkom.

Wij zijn Margit en Koos Dekker. Samen maken we je het graag naar de zin.

Seizoensproducten

We hebben Bollen-op-pot en violen in het voorjaar. Prachtige boeketten in de zomer. Heel, heel veel pompoenen in het najaar. Exotische fleskalebassen. Bij De Marlequi in Warmenhuizen verkopen we de mooiste groene en bloeiende producten: perkgoed, siervruchten en heerlijke druiven en pompoenen. Van het seizoen natuurlijk, en altijd van eigen kweek. Onze tuinderswinkel is open van Valentijnsdag tot en met Sint Maarten.

Workshops

En we doen meer. We organiseren creatieve workshops voor kinderen en volwassenen, kinderfeestjes en groepsuitjes voor het hele gezin. En natuurlijk bedrijfsuitjes. Barbecue, diner, borrelen? Puur voor de gezelligheid of wil je ook werken aan teambuilding? Kan allemaal. Het hele jaar door, in onze kas of buiten.

Bed & breakfast

Of kom overnachten in een van onze comfortabele hotelkamers. Midden in het groen met een fenomenaal uitzicht op de Schoorlse duinen. Alkmaar, Schagen, Bergen, Medemblik:  Warmenhuizen ligt precies in het midden van alle bekende Noord-Hollandse stadjes. Elke ochtend serveren we natuurlijk een heerlijk ontbijt, met lekkere broodjes en vruchtensap. Logeren bij de boer was nog nooit zo leuk!

Fair de Marlequi

Elk jaar vaste prik: de Fair de Marlequi. Het derde weekend van september is er een grandioze groene sfeermarkt in onze kas, helemaal gericht op tuinieren, home & garden en natuurlijk pompoenen. In de vele stands en kraampjes vind je heel veel leuke, lekkere en originele streekproducten. Mis het niet!

Escaperoom Warmenhuizen: Het marlequi-Mysterie

Vanaf 1 oktober 2017 is het zover. Je kunt bij ons een leuke spannende escaperoom doen. Het Marlequi-Mysterie is een moderne, leuke en spannende escaperoom. Stap in de wereld van een tuinder die er in is geslaagd een top koolras te maken maar door noodlot achtervolgd wordt. Een prachtige belevenis op een unieke locatie.