Loading...
over-ons 2022-04-05T14:56:30+00:00

Over Tuinderij de Marlequi:

Welkom

De Marlequi is de meest veelzijdige tuinderij van Noord-Holland. Want of je nou op zoek bent naar een fleurig boeket of bloeiend perkgoed, je een bedrijfsuitje of familiedag wilt organiseren, je sportief of creatief bent ingesteld of als je juist gewoon wilt relaxen – bij ons ben je altijd van harte welkom.

Wij zijn Margit en Koos Dekker. Samen maken we je het graag naar je zin.

Seizoensproducten

Bij de Marlequi in Warmenhuizen verkopen we de mooiste groene en bloeiende eigen gekweekte seizoensproducten. We hebben Bollen-op-pot en violen in het voorjaar. Prachtige zomerbloeiers en zonnebloemboeketten in de zomer. Heel, heel veel pompoenen en kalebassen in het najaar. Onze tuinderswinkel is open van Valentijnsdag tot en met Sint Maarten.

Workshops en groepsuitjes

En we doen meer. We organiseren creatieve workshops voor kinderen en volwassenen die perfect passen bij het seizoen. Een greep uit onze workshops: hanging baskets maken, gaasbak timmeren, beton schilderen en natuurlijk pompoenen uithollen. Ook organiseren wij graag groepsuitjes. Zo is Escaperoom Warmenhuizen bij ons gevestigd en organiseren wij diverse groepsactiviteiten zo als ‘Wie is de Marlequi Mol?’ en ‘Expeditie Marlequi’. Wilt u een boerenlunch, Barbecue, diner of borrelen? Puur voor de gezelligheid of wil je ook werken aan teambuilding? Bij ons kan het allemaal. Het hele jaar door, in onze kas of buiten.

Hotelhuisjes

Of kom overnachten in een van onze comfortabele hotelhuisjes. Midden in het groen met een fenomenaal uitzicht op de Schoorlse duinen. Alkmaar, Schagen, Bergen, Medemblik: Warmenhuizen ligt precies in het midden van alle bekende Noord-Hollandse stadjes. Elke ochtend serveren we een heerlijk ontbijt, met lekkere broodjes en vruchtensap. Logeren bij de boer was nog nooit zo leuk!

Fair de Marlequi

Elk jaar vaste prik: de Fair de Marlequi. Het derde weekend van september is er een grandioze groene sfeermarkt in onze kas, helemaal gericht op tuinieren, home & garden en natuurlijk pompoenen. In de vele stands en kraampjes vind je heel veel leuke, lekkere en originele streekproducten. Mis het niet!