Loading...
Vragen 2022-04-05T14:03:42+00:00

Waarom Het Marlequi Mysterie bij Escaperoom Warmenhuizen?

Onze escaperoom, het thema en de locatie is uniek. U kunt nergens anders een vergelijkbare kamer tegenkomen. We zijn er in geslaagd een prachtige wereld te creëren op een hoog technisch niveau.

Wat is een escaperoom?

Een escaperoom is een ruimte waar 2 tot 7 personen tegelijkertijd in gaan. Het is aan de spelers om binnen een uur de opdracht uit te voeren door samen puzzels op te lossen.

Is een escaperoom voor iedereen toegankelijk?

Iedereen is van harte welkom om te komen escapen. De kamers vormen geen fysieke uitdaging.

Is er een leeftijdsrestrictie?

Nee, kinderen kunnen goed meedoen in onze escaperoom. Het is echter geen kinderkamer die geschikt is voor groepen die alleen uit kinderen bestaan.

Wat kost onze escaperoom?

De prijs van onze escaperoom is afhankelijk van het aantal personen waarmee u de escaperoom komt spelen. U kunt hier online de prijs en beschikbaarheid van de kamers inzien en desgewenst direct reserveren.

Op welke manieren kan ik afrekenen?

U kunt online of op locatie afrekenen voordat u de escaperoom gaat spelen. Dit kan per pin of contant.

Waar zijn jullie gevestigd?

Escaperoom Warmenhuizen is gevestigd bij Tuinderij de Marlequi.

Het adres is Trambaan 5a 1749 CZ Warmenhuizen. Op ons erf is gratis parkeergelegenheid.

We willen graag met een groot gezelschap naar de escaperoom komen. Kan dat?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is bij grote gezelschappen telefonisch reserveren gewenst.

We kunnen verschillende arrangementen samenstellen met de andere activiteiten bij Tuinderij de Marlequi om zo een leuk programma te maken.

Wat gebeurt er wanneer mijn gezelschap te laat komt?

U wordt geacht uiterlijk 15 minuten voor tijdstip van aanvang aanwezig te zijn. Als u op het tijdstip van aanvang van de kamer niet aanwezig bent, dan behoudt Escaperoom Warmenhuizen zich het recht de reservering te laten vervallen. Een escaperoom werkt op basis van een strakke planning.

Kunnen we voor of na het spelen van de escaperoom een borreltje drinken?

Een drankje voor het spelen is geen probleem, het is echter niet wenselijk om de escaperoom te spelen als men duidelijk onder invloed is van alcohol en/of drugs. Het staat de medewerkers en directie van Escaperoom Warmenhuizen altijd vrij om gasten waarvan we het vermoeden hebben dat men niet meer in staat is om de Escaperoom te spelen te weigeren. U verplicht uzelf wel tot het betalen van de kamer, maar krijgt dan wel een waardebon om op een ander tijdstip deze kamer opnieuw te boeken. U kunt na afloop van de kamer altijd terecht bij de plaatselijke horeca in Warmenhuizen, om onder genot van een borrel uw avontuur nog eens grondig te analyseren.

Kunnen we bij jullie een teambuildingsuitje organiseren?

In combinatie met al onze andere activiteiten bij de Marlequi kunt u een erg leuk teambuildingsuitje samenstellen. Kijk voor meer info daarover op www.marlequi.nl