Loading...
Room 2022-04-05T14:41:53+00:00

Escaperoom Warmenhuizen: Het Marlequi-Mysterie

Denk je dat het op het platteland vooral saai en stil is? Dan heb je het helemaal mis. Spanning en sensatie zijn er schering en inslag, zeker in de groenteteelt. Want als iets big business is… Superzaad van kolen, aardappelen of bieten is letterlijk goud waard.

Stap in de tuinderswereld en onderga een unieke belevenis. Tijdens de jacht op het groene goud kom je in een razend spannend verhaal in een authentieke, levensechte setting. Zorg door middel van uitdagende raadsels en tuinderswerkzaamheden ervoor dat het superzaad niet in verkeerde handen valt. Cornelis nam de gouden formule voor het koolras mee het graf in, maar zijn louche neef Adriaan weet meer. En hij is al onderweg…

Over de drempel van deze originele escaperoom stap je vijftig jaar terug in de tijd. De zaadveredeling stond nog in de kinderschoenen, van big business was nog helemaal geen sprake bij de tuinders in Warmenhuizen. Het leven kabbelde er rustig voort, Of…? Schijn bedriegt! Wie niet sterk is, moet slim zijn – dat gold toen, dat geldt nu. Ga je niet direct aan de slag, dan red je het niet binnen een uur. Geef je ogen goed de kost, zet je brein in de hoogste versnelling en werk gewiekst samen. Want vergis je niet: Adriaan zit jullie op de hielen!

In deze enerverende reis door de tijd komen ouderwetse feitenkennis, een creatieve blik én een gezonde dosis adrenaline goed van pas om de codes te kraken.

Lukt het jullie om Adriaan te vlug af te zijn? De tijd tikt…